Τρόποι Πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

  1. Πληρωμή με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ:

Η πληρωμή γίνεται με την παράδοση της παραγγελία σας. Πληρώνετε μετρητά τον υπάλληλο της ACS όταν σας παραδώσει την παραγγελία σας.

 

  1. Πληρωμή με ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ/ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ:

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με χρεωστική/πιστωτική κάρτα μέσω της υπηρεσίας του PayPal χωρίς να χρειάζεται να έχετε λογαριασμό στο PayPal. Η συναλλαγή σας είναι απόλυτα ασφαλής καθώς διεκπεραιώνεται στην σελίδα και τους servers του PayPal που είναι ο πιο διαδεδομένος, δημοφιλής και πάνω απ' όλα ασφαλής τρόπος ηλεκτρονικών πληρωμών παγκοσμίως με χιλιάδες συναλλαγές ημερησίως. Τα στοιχεία της χρεωστικής/πιστωτικής σας κάρτας ουδέποτε θα διοχετευθούν στην εταιρεία μας ή σε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία εκτός του PayPal.

 

Μπορείτε επίσης να πληρώσετε την παραγγελία σας με χρεωστική/πιστωτική κάρτα μέσω της Ελληνικής Υπηρεσίας VIVA PAYMENTS. Η συναλλαγή σας είναι απόλυτα ασφαλής, καθώς η πληρωμή διεκπεραιώνεται στην σελίδα και στους servers της VIVA Payments που πληρεί όλα τα Ευρωπαϊκά standard ασφάλειας για τις ηλεκτρονικές πληρωμές. Κανένα από τα στοιχεία της κάρτας σας δεν συλλέγεται ή κρατείται από την Εταιρεία μας.  

 

  1. Πληρωμή με PayPal

Η πληρωμή με PayPal γίνεται με τους πιο αυστηρούς κανόνες της πιο διαδεδομένης και δημοφιλούς εταιρείας ηλεκτρονικών πληρωμών στον κόσμο. Για να πληρώσετε με PayPal θα πρέπει να έχετε ή να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό PayPal.

Loading...
Loading...
Loading...