Πολιτική Επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολoγιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάσταση(1) του για οποιοδήποτε λόγο είτε με άλλο ίδιο προϊόν, είτε με άλλο ίδιο προϊόν σε διαφορετικό νούμερο, είτε με άλλο διαφορετικό προϊόν. Σε περίπτωση αιτήματος επιστροφής χρημάτων (2) επιβαρύνεστε μόνο με τα έξοδα αποστολής-επιστροφής.
Προϋπόθεση για την αποδοχή της επιστροφής του προϊόντος της παραγγελίας σας είναι αυτό να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση (ετικέτες, προστατευτικό υγιεινής μαγιό - τα εσώρουχα δεν επιστρέφονται) καθώς επίσης και η συσκευασία του να βρίσκεται και αυτή στην αρχική της κατάσταση.

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε είναι η εξής:

1. Συμπλήρωση του Εντύπου Επιστροφών:

 

Αφού παραλάβετε την παραγγελία σας και εφόσον επιθυμείτε κάποια αλλαγή, στο δέμα που παραλάβατε συμπεριλαμβάνεται και ένα Εντυπο Επιστροφών. Συμπληρώστε όλα τα ζητούμενα πεδία και μετά επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 8960010 προκειμένου ένας εκπρόσωπος της εταιρείας μας να κανονίσει μαζί σας όλες τις λεπτομέρειες τις επιστροφής του προϊόντος σας.

 

Ελαττωματικό Προϊόν:

 

Σε περίπτωση που λάβετε ελαττωματικό προϊόν από την εταιρεία μας, η επιστροφή του γίνεται εντελώς δωρεάν από την εταιρεία μας.

 

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε είναι η εξής:

 

1. Συμπλήρωση του Εντύπου Επιστροφών:
Στο δέμα που παραλάβατε συμπεριλαμβάνεται και ένα Εντυπο Επιστροφών. Συμπληρώστε όλα τα ζητούμενα πεδία και μετά επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 8960010 προκειμένου ένας εκπρόσωπος της εταιρείας μας να κανονίσει μαζί σας όλες τις λεπτομέρειες τις επιστροφής του προϊόντος σας.

 
(1)Παρακαλούμε πολύ ελέγξτε προσεκτικά πριν από την κάθε αγορά σας τον πίνακα μεγεθών. Σε περίπτωση που επιθυμείτε 2η αλλαγή προϊόντος υπάρχει χρέωση εξόδων αποστολής - επιστροφής  9.99€, (2)  εκτός απο την νησιωτική περιοχή που υπάρχει χρέωση 12.99€ και απο (ΔΠ) ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ που υπάρχει χρέωση 14.99€.  Η επιστροφή χρημάτων γίνεται στο τραπεζικό λογαριασμό που εσείς θα υποδείξετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία επιστροφής-παραλαβής τον προï'οντωνΟι επιστροφές προϊόντων χωρίς αποστολή νέου προϊόντος επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής - επιστροφής 9.99€. Εάν διαμένετε σε νησιωτική περιοχή η επιστροφή προϊόντων χωρίς αποστολή νέου προϊόντος επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής - επιστροφής 12.99€. Εάν ο πελάτης διαμένει σε χαρακτηρισμένη από την εταιρεία courier ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ (ΔΠ) επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής - επιστροφής 14.99€. Για να δείτε εάν διαμένετε σε ΔΠ παρακαλούμε πατήστε ΕΔΩ. Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων σε μετρητά από την εταιρεία courier υπάρχει έξτρα χρέωση 9.99€
Loading...
Loading...
Loading...