Τρόπος και Κόστος Αποστολής

Οι αποστολές εντός Ελλάδας γίνονται εντελώς δωρεάν με την Εταιρεία ταχυμεταφορών "ACS Courier". Οι αποστολές για Κύπρο και εξωτερικό επιβαρύνονται με τα έξοδα αποστολής ανάλογα με την εταιρεία αποστολής που θα διαλέξετε. Για τις αποστολές για Κύπρο και Εξωτερικό, η εταιρεία μας συνεργάζεται με τα ΕΛΤΑ (συστημένη αποστολή) και με την εταιρεία ταχυμετοφορών "FEDEX".

Όλες οι παραγγελίες αποστέλονται από την εταιρεία μας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την τοποθέτησή τους (με την προϋπόθεση πως υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε παραγγείλει). Για τις παραγγελίες εντός Αττικής ο χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολή τους, ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα είναι 2-4 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής τους. Για τις παραγγελίες προς Κύπρο και εξωτερικό, ο χρόνος παράδοσης είναι ανάλογος με την εταιρεία που θα διαλέξετε κατά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας καθώς και του προορισμού αυτής. Ο συνήθης χρόνος παράδοσης με τα ΕΛΤΑ είναι 1-2 εβδομάδες ενώ για την εταιρεία ταχυμεταφορών FEDEX είναι 5-7 εργάσιμες ημέρες.

Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να ενημερωθείτε για την πορεία και την κατάσταση της παραγγελίας σας και της αποστολής της, εισάγωντας τον αριθμό ιχνηλάτισης (Tracking Number) σε ένα από τα παρακάτω link:

Για αποστολές εντός Ελλάδας με την ACS Courier:

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Για αποστολές Κύπρου και εξωτερικού με τα ΕΛΤΑ:

http://www.elta.gr/

Για αποστολές Κύπρου και εξωτερικού με την FEDEX:

https://www.fedex.com/fedextrack/

Σε περίπτωση μη άμεσης διαθεσιμότητας ενός προϊόντος θα ενημερώνεστε για την επόμενη αναμενόμενη διαθεσιμότητα είτε άμεσα πριν την τοποθέτηση της παραγγελίας μέσω της ιστοσελίδας μας στο πεδίο "διαθεσιμότητα" στην καρτέλα του προϊόντος, είτε αφού τοποθετήσετε την παραγγελία σας, όπου υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνεί άμεσα μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσει για την επόμενη αναμενόμενη διαθεσιμότητα. Στην περίπτωση αυτή θα έχετε την δυνατότητα είτε να επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας με τον νέο χρόνο αποστολής είτε να την ακυρώσετε χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση.

 

Loading...
Loading...
Loading...